| Karczek tradycyjny |
| Karczek peklowany w miodzie |
| Karczek pieczony z cebulką ok. 2kg/szt |
| Karczek w keczupie |
| Schab ze śliwką |
| Schabowy tradycyjny |
| Schabowy z mozarellą |
| Bryzol (pomidor, ser, ogórek) |
| Schabowy z pieczarkami |
| Kotlet A’la Amsterdam |
| Golonko pieczone lub gotowane b/k ok. 300g/szt |
| Łopatka pieczona ok. 2kg/szt |
| Szynka pieczona z czosnkiem ok. 1,5kg/szt |
| Żeberka pieczone |
| Boczek pieczony |
| Kito pieczone ok.6-8kg/szt |
| Krupniok |
| Kula paryska |
| Kula z podgrzybkami |
| Meksykany |
| Brokułowa fantazja |
| Kulka z czosnkiem |
| Łódki z brokułami |
| Kotlet staropolski (dr. Ser, cebula, jajko) |
| Kotlet flamandzki (dr. Boczek, ser, ogórek) |
| Kotlet szwajcar (dr. Szynka, ser) |
| Kotlet ze szpinakiem i pomidorami (dr) |
| Kotlet z porem i serkiem top. (dr) |
| Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy |
| Udko faszerowane |
| Udko z kaczki |
| Rolada wieprzowa lub wołowa |
| Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym |
| Polędwiczki drobiowe w sosie koperkowym |